Eni som produsert olje siden 1926 er en av verdens største oljeprodusenter, og var det første selskapet med fullsyntetisk motoroljer. Gjennom aktiv deltakelse i motorsport har Eni sikret seg en verdifull kompetanse som sikrer at din motor får den riktige smøringen.
Agip Våre produkter
Eni har helt fra starten vært involvert i forskning og produksjon av high-performance smøremidler for alle typer motorer; fra de første syntetiske oljene som ble produsert for over 30 år siden, til dagens høykvalitets produkter.

Erfaringen Eni har gjort seg innenfor Formel 1 og gjennom deltakelse på motormesser, i tillegg til deres kontinuerlige tilstedeværelse som aktør på bensinstasjoner i Italia og verden forøvrig, har ført til at Eni's produkter har blitt referanse produkter for alle typer motorer og alle anvendelsesområder.

I en tid med økende teknologisk spesialisering, hvor motor utviklingen har ført til at smøremiddelet har blitt en stadig viktigere bestanddel i motoren, har Eni men sitt produktspekter evnene til å levere riktig produkt tilpasset smørebehovet til enhver motor, samt tilpasset behovet til hver enkelt bruker.

Fra motorsykkel motorer til de mest sofistikerte sportsbilene, fra kraftige dieseldrevne lastebilmotorer til landbruksmaskiner, fra elektriske strømproduserende turbiner til enorme skips motorer; for et hvert behov, er det alltid et Eni produkt som sikrer høy ytelse, lang holdbarhet og komplett brukertilfredshet, og samtidig tar hensyn til miljøet.

Smøremidlene i Eni serien består av produkter som er spesielt formulert for å møte de ulike behovene for smøring av alle typer biler fra de forskjellige produsenter. 
Eni's forskning og utvikling gir kontinuerlig oppdateringer av utvalget av smøremidler for å garantere produkter som er i tråd med de stadig strengere spesifikasjonene til produsenter, "LOW SAPS" behov og økt søken etter bedre drivstofføkonomi.