Eni som produsert olje siden 1926 er en av verdens største oljeprodusenter, og var det første selskapet med fullsyntetisk motoroljer. Gjennom aktiv deltakelse i motorsport har Eni sikret seg en verdifull kompetanse som sikrer at din motor får den riktige smøringen.
Agip 2-takts olje
 
i-Ride produktbrosjyre

Eni i-Ride moto 2T
Eni i-Ride moto 2T er en syntetisk olje for høy ytelses 2-taktsmotorer i motorsykkel og snøscooter. Beregnet for bruk i racing og under de tøffeste forhold både på vei og i terrenget. Med den beste syntetiske baseolje og sin avanserte sammensetning av additiver oppnår man maksimal ytelse og motorbeskyttelse. Oljen er en "Low smoke" olje som resulterer i minimal røykutvikling. Oljen er like velegnet både til manuell blanding og oljeinnsprøytning.

Oppfyller følgende spesifikasjoner:
- JASO FC LOW SMOKE
- ISO L-EGD

Eni i-Ride Scooter 2T
Eni i-Ride Scooter 2T er basert på syntetiske baseoljer som gir lite røyk og er spesielt tilpasset siste generasjon 2-taktsmotorer. Eni i-Ride Scooter 2T er tilpasset oljeinnsprøytning, men passer også utmerket for manuell blanding.

Oppfyller følgende spesifikasjoner:
- JASO FC LOW SMOKE
- API TC

Eni i-Ride PG 2T
Eni i-Ride PG 2T er en syntetisk olje for høy ytelses 2-taktsmotorer i motorsykkel og snøscooter. Med den beste syntetiske baseolje og sin avanserte sammensetning av additiver oppnår man maksimal ytelse og motorbeskyttelse. Oljen er en "Low smoke" olje som resulterer i minimal røykutvikling. Oljen er like velegnet både til manuell blanding og oljeinnsprøytning.

Oppfyller følgende spesifikasjoner:
- JASO FC LOW SMOKE
- API TC
- ISO L-EGD

AGIP FLASH 2T SAE 30
AGIP FLASH 2T er en moderne premix/innsprøytbar olje laget av høykvalitetes mineralsk baseolje for bruk på luft- og vannavkjølte 2 takts motorer (scootere,mopeder). Er velegnet med både blyholdig og blyfri bensin.

Oppfyller følgende spesifikasjoner:
- API: TC

AGIP CITY 2T SAE 30
AGIP CITY 2T er en lavt sotende olje for siste generasjon 2 takts scooter motorer. Den semisyntetiske oljen gjør den velegnet i både luft og vannavkjølte motorer. Selv om den er beregnet for innsprøytningssystem, kan den også benyttes med manuell blanding. Er velegnet med både blyholdig og blyfri bensin.

Oppfyller følgende spesifikasjoner:
- API: TC
- JASO: FC LOW SMOKE

AGIP SPEED 2T SAE 40
En fullsyntetisk motorolje for trimmede 2 takts motorsykler for både gate- og sportsbruk. Den er sammensatt av en meget bra syntetisk base olje og tilsetninger som sikrer meget gode prestanda. Er velegnet med både blyholdig og blyfri bensin.

Oppfyller følgende spesifikasjoner:
- API: TC

AGIP RACING 2T SAE 30
En fullblods høy prestanda motorolje for ekstreme 2 takts motorer som er både luft og vannavkjølte (motorsykler, go-carter). Den er kun beregnet for forhåndsblandet bensin. Er velegnet med både blyholdig og blyfri bensin. Turtallstestet til 20000 rpm.

Oppfyller følgende spesifikasjoner:
- CASTOR: ADDITIV